ორშაბათი, 2024-05-13, 3:12 AMმთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა

კატეგორიები

სამხედრო [11]
სამხედრო
უსათაურო [2]
უსათაურო
საქართველო [2]
საქართველო
ცხოველები [3]
ცხოველები
გართობა [0]
გართობა
ნადირობა [3]
ნადირობა
თევზები და ყველაფერი თევზაობაზე [5]
თევზაობა
ძაღლები [6]
ძაღლები
კულინარია [7]
კულინარია
გამოგონება [3]
გამოგონება
ავტო [17]
ავტო
ფრინველები [2]
ფრინველები

Block title

ძიება

გამოკითხვა

მოგწონთ თუ არა საიტი?
Total of answers: 62

საათი

 
სტატიების კატალოგი
მთავარი » სტატიები » კულინარია

ჩანახი


მასალა: 1 კგ. ცხვრის ცხიმიანი ხორცი, 3 თავი ხახვი, 500 გ. პატარა ზომის ბადრიჯანი, 5-6 ცალი ბულგარული წიწაკა (სასურველია სხვადასხვა ფერის), 2 ცალი მოზრდილი კარტოფილი, 1 ცალი მწარე წიწაკა, 500 გ. მწიფე წითელი პომიდორი, 1 კონა ქინძი და რეჰანი, გადამდნარი ცხვრის დუმა ან ზეთი – შესაწვავად. მარილი და შავი პილპილი – გემოვნებით. მომზადება: ხორცი დავჭრათ პატარა ნაჭრებად და მოვშუშოთ ხახვთან ერთად. ცალ-ცალკე შევწვათ ბადრიჯანი და კარტოფილი. ბულგარული წიწაკა და კანგაცლილი პომიდორი დავჭრათ მოზრდილ ნაჭრებად. ხორცი და ბოსტნეული ფენა-ფენა ჩავაწყოთ თიხის ქოთანში, შიგადაშიგ მოვაყაროთ დაჭრილი მწვანილი, მწარე წიწაკა, შავი პილპილი, მარილი და შევდგათ კარგად გახურებულ ღუმელში მომზადებამდე.

კატეგორია: კულინარია | დაამატა: telavi20 (2010-09-28) | ავტორი: ჩანახი
ნანახია: 1093 | ტეგები: ჩანახი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]
Copyright MyCorp © 2024 | ჰოსტერი uCoz